Marketing gebaseerd op

psychologische principes.

Geen buikgevoel of gebakken lucht. Enkel wetenschappelijke en psychologische onderbouwde adviezen.

Zowel starters als grotere bedrijven kunnen bij ons terecht voor workshops, consultancy en digitale campagnes.

Coaching en online campagnes

Nood aan een klankbord? Dan kan je bij ons terecht voor een coachingsessie.

Onvoldoende tijd voor jouw marketing? Dan kunnen wij campagnes opzetten én uitvoeren.

Sociale media


Wij geven workshops en/of onderhouden met een abonnementsformule jouw kanalen zodat je voldoende zichtbaar bent. Zo kan jij je focussen op je eigen werk.

Nudging


Wil je je klanten meer aanzetten tot actie? Kies dan voor deze populaire trend uit het buitenland.

Online Marketing


Nog geen marketingplan? In een coachingsessie van 3u stellen wij samen een strategie op waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

Neuromarketing


Jouw marketingkanalen worden geoptimaliseerd met psychologische trucjes. Resultaat gegarandeerd!

Websites


Een website nodig? Of wil je meer uit je website halen? Neem dan met ons contact op. Wij leggen snel de pijnpunten bloot.

Personal branding


Wij zorgen voor een sterk online merk voor jezelf en/of jouw medewerkers. Ideaal voor sales.

Online marketing rapport

GRATIS

Wij controleren op 70 punten hoe overtuigend jouw kanalen op dit moment zijn. Je krijgt een rapport met een score in een percentage. Zo weet je onmiddellijk wat op korte termijn beter moet.

+ Sociale media

+ Website

+ Personal branding

"Ik raad iedereen aan om eerst te starten met onze vrijblijvende analyse. Zo ontdekken wij onmiddellijk de pijnpunten en kunnen we gericht advies geven of een op maat gemaakte samenwerking bespreken."

Reinout Van Zandycke, Zaakvoerder Exposure

KMO-portefeuille: subsidie voor onze adviezen en opleidingen

We behaalden de erkenning als dienstverlener voor de kmo-portefeuille voor de pijlers 'opleiding' en 'advies'. Hierdoor kan u voor onze opleidingen en adviestrajecten 30% of 40% korting krijgen. Mooi meegenomen dus!

Wil je binnen de 2 minuten een voorstel?

Door deze vragen te beantwoorden kom je uit op één van onze pakketjes die voor jou waardevol kunnen zijn. Zo weet je onmiddellijk hoeveel de investering bedraagt voor een mogelijke samenwerking. Voor een op maat gemaakt voorstel mag je ons altijd persoonlijk contacteren.

Loading Quiz... is javascript enabled ?

Wat vertellen anderen over ons?

Exposure maakt duidelijk hoe mensen beslissen en keuzes maken. Dit is onderbouwd met wetenschappelijke inzichten. Geen gebakken marketing lucht. De voorbeelden en concrete tips zijn onmiddellijk toepasbaar. Het geheel wordt op een boeiende manier gebracht.

Philip Vanassche, zaakvoerder Korazon

De bijdrage van Exposure is degelijk onderbouwd, doch met een goed evenwicht tussen theorie en praktijk. De voorafgaande analyse toegepast op het eigen project maakt deze workshop bijzonder bevattelijk en waardevol! Dit is meer dan zomaar een uitleg over het functioneren van de sociale mediakanalen. Focus is op de content, maar met duidelijk bruikbare tips en tricks die onmiddellijk kunnen ingezet worden.

Annelies Maes, Projectmanager Ondernemerschap VOKA

Zowel voor mij persoonlijk als mijn professionele omgeving zijn de inzichten die Reinout deelt telkens opnieuw verrassend en verfrissend. Hij pioniert in het domein van de online overtuigingspsychologie en doet dat met een stijl die on-Belgisch is: ambitieus, enthousiast en met een open blik op de wereld! Wie een blik frisse ideeën wil opentrekken, raad ik ten stelligste een keynote van Reinout aan. You will not regret it!

Korneel Warlop, Corporate Communication Manager Callebaut regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) 

Vraag je gratis analyse aan of neem met ons persoonlijk contact op om verder af te spreken.


CONTACT

reinout@exposure.be

+32 486 72 16 45